IhmeFilmin laadukas syksy esitellään seminaarissa 9.5.2011

Elokuva-arvostelut

IhmeFilmin syksyn 2011 elokuvasarja teemoineen, vinkit elokuvien käsittelyyn, verkkosivustojen käytön laajat mahdollisuudet ja uusi toiminnan muoto – lyhyet elokuvaharjoitukset – esitellään koulutusseminaarissa 9.5.2011.

Kino Andorra (Eerikinkatu 11, Helsinki) klo 10-17

Kutsumme opettajat ja nuoriso-ohjaajat keskustelemaan 15-18-vuotiaille suunnatun elokuvaopetuksen merkityksestä, jakamaan kokemuksia ja tapaamaan asialle vihkiytyneitä ihmisiä. Myös opiskelijat ovat enemmän kuin tervetulleita.

Ilmoittautuminen ennakkoon 3.5. mennessä osoitteeseen juha@ihmefilmi.fi

Ennakkoilmoittautuneille tarjotaan lounas!

Voit tutustua tarkemmin tapahtuman ohjelmaan täältä:

Seminaariohjelma

Juha Oravala

+35845 876 0006

juha@ihmefilmi.fi

Kirjoita viesti